Onze Kamers & Suites

populair

Suite

De ruime suite beschikt over een tweepersoonsbed, bad, aparte douche, toilet, koelkastje, kluisje en balkon. De suite is gelegen op de 1ste etage.

populair

Familiekamer

De familiekamers zijn gelegen op de 1ste etage en beschikken over 2 eenpersoonsbedden, een stapelbed, bad/douche, toilet, TV, koelkast en kluisje.

populair

Tweepersoonskamer

Alle tweepersoonskamer beschikken over 2 eenpersoonsbedden, douche of bad, toilet, TV, koelkast en kluisje. De kamers zijn gelegen op de begane grond, 1ste etage of 2e etage (geen lift).

populair

Tweepersoonskamer met apart gelegen privé badkamer

De kamer is voorzien van 2 eenpersoonsbedden, TV, koelkast en kluisje.
De privé badkamer beschikt over een douche en toilet en is gelegen tegenover de kamer.
De kamer is gelegen op de 2e etage (geen lift).

populair

Appartement 4 personen

De appartementen zijn op de begane grond met terras of op de 1ste etage met balkon (geen lift) Alle 4-persoons appartementen zijn voorzien van woonkamer, open keuken en 2 slaapkamers waarvan meestal 1 met stapelbed. Alle benodigde inventaris is aanwezig. De 4-persoonsappartementen zijn geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen.

populair

Appartement 4 personen

De appartementen zijn op de begane grond met terras of op de 1ste etage met balkon (geen lift). Alle 4-persoons appartementen zijn voorzien van woonkamer, open keuken en 2 slaapkamers waarvan meestal 1 met stapelbed. Alle benodigde inventaris is aanwezig. De 4-persoonsappartementen zijn geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen.

populair

Appartement 2 Personen

De appartementen zijn op de begane grond met terras of op de eerste etage met balkon (geen lift). Alle 2-persoons appartementen zijn voorzien van woonkamer, open keuken en een slaapkamer. Alle benodigde inventaris is aanwezig.

populair

Appartement 2 Personen

De appartementen zijn op de eerste etage met balkon (geen lift). Alle 2 persoons appartementen zijn voorzien van woonkamer, open keuken en een slaapkamer. Alle benodigde inventaris is aanwezig.

nl_NL
Scroll naar boven