Activiteiten & Omgeving

Activities

In de omgeving van de Torenhoeve zijn er naast duinen en strand ook andere activiteiten en bezienswaardigheden waar u van kunt genieten.
Hieronder geven we u enkele voorbeelden.

Delta Park Neeltje Jans

Het oude werkeiland “Neeltje Jans” was de basis voor realisatie van de Oosterscheldekering, een pijlerdam met schuiven die veiligheid garandeert en het milieu in stand houdt. Het Deltapark laat u op avontuurlijke wijze kennismaken met alles wat met water te maken heeft, zoals een waterpark voor de kinderen, een zeehondenshow, een rondvaart langs de Oosterscheldekering en een kijkje op een van de pijlers.

Zierikzee

Zierikzee is bekend vanwege de vele mooie poorten en bruggen die het oude vestingstadje omringen. Niet voor niets wordt Zierikzee monumentenstad genoemd. De stad is het centrum van Schouwen-Duiveland en biedt dan ook veel voorzieningen, winkels en restaurants. In de zomermaanden zorgen de vele toeristen voor een gezellige drukte op de terrasjes in de binnenstad en aan de haven.

Veere

Zodra de zon opkomt vormen de vele bootjes op het Veerse meer voor een levendige sfeer en een mooi schouwspel. Ook de vele aanlegplaatsen en dorpjes rondom het meer komen tot leven. Het meer is vernoemd naar Veere, een prachtig vestingstadje met veel bezienswaardigheden en een toeristisch centrum. Verder kunt u een rondvaart over het meer maken of zelf een bootje huren.

nl_NL
Scroll naar boven